Пошук по сайту:

Президентка Грузії закликала збирати підписи для референдуму

Президентка Грузії закликала збирати підписи для референдуму
Президентка Грузії закликала збирати підписи для референдуму

Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі у своєму зверненні після подолання парламентом вето на закон-аналог російського закону про іноагентів («Про прозорість іноземного впливу») закликала почати збір підписів для проведення референдуму щодо майбутнього країни.

Про це повідомляє SOVA.

"84 члени комітету Шулавері, або 84 Орджонікідзе, не зможуть змінити майбутнє цієї країни. Це майбутнє належить нам. Я скажу вам, що саме ми з вами маємо зробити. Вони натиснули на кнопки, записавши свої імена на одному боці історії, ми маємо все зробити для того, щоб підготуватися до 26 жовтня, що стане нашою відповіддю на їх дії сьогодні", - зазначила Зурабішвілі, порівнявши депутатів із членами революційного комітету Шулавері, створеного компартією Грузії у 1921 році, та назвала колективним Серго Орджонікідзе.

 

Зурабішвілі закликала суспільство готуватися до виборів, які пройдуть 26 жовтня та почати збір підписів для проведення референдуму щодо майбутнього країни.

Також Зурабішвілі звернулася до грузинської молоді із закликом долучитися до проведення референдуму.

Читайте по темі: У Грузії під час військових навчань розбився літак, пілот загинув

"Молоді люди, що знаходяться тут, після того, як ви зберете підписи і принесете їх мені, другою важливою справою буде захист виборів там, де це необхідно, тому що ваша мобілізація, ваші пів мільйона голосів, а також щонайменше пів мільйона голосів нашої діаспори - ось що вирішить (результат) виборів 26 жовтня", - сказала президентка.

Коментарі:

comments powered by Disqus