Пошук по сайту:

Байден не виходитиме з передвиборчих перегонів, - речник Сет Шустер

Байден не виходитиме з передвиборчих перегонів, - речник Сет Шустер
Байден не виходитиме з передвиборчих перегонів, - речник Сет Шустер

Президент США Джо Байден не вибуватиме з передвиборчих перегонів після дебатів із його політичним опонентом, ексочільником Білого дому Дональдом Трампом.

Про це заявив речник передвиборчої кампанії Байдена Сет Шустер, пише The Hill.

"Звичайно, він не вибуває", - заявив речник кампанії чинного президента США.

Своєю чергою президент-демократ не захотів відповідати, чи повинен він відмовитися від участі у виборах після дебатів із суперником-республіканцем.

"Ні. Важко дебатувати з брехуном. New York Times зазначила, що він (Дональд Трамп, - ред.) збрехав 26 разів", - сказав Байден.

Читайте по темі: "Слуга народу" Дубінський діяв за завданнями ГРУ ЗС РФ спільно із Деркачем та Сівковичем, — ЗМІ

Водночас неназваний радник Байдена у коментарі CNN сказав, що чинний президент США планує взяти участь у наступних дебатах, які заплановані на вересень.

Він додав, що виступ очільника Білого дому на дебатах був непереконливим. Проте зазначив, що команда президента має намір виділити моменти, що зіграли на руку Байдену, і рухатися далі.

Радник Байдена також додав, що у президентській кампанії президента наразі працюють чимало фахівців, які свого часу допомагали переобиратися Бараку Обамі. Він нагадав, що 44-й президент, попри програш у перших дебатах, все ж виграв президентські вибори у 2012 році.

 

Коментарі:

comments powered by Disqus