Пошук по сайту:

Зеленський пояснив кадрові зміни в Кабміні та Офісі президента

Зеленський пояснив кадрові зміни в Кабміні та Офісі президента
Зеленський пояснив кадрові зміни в Кабміні та Офісі президента

Державні інституції мають бути налаштовані так, щоб Україна досягла всіх результатів. Саме тому відбудеться низка кадрових змін у Кабінеті міністрів та Офісі президента.

Про це президент Володимир Зеленський розповів під час вечірнього звернення.

За словами Зеленського, осінь буде надзвичайно важливою для України. Тому необхідно посилити деякі напрямки в уряді, і підготовлені кадрові рішення. Також будуть зміни в Офісі президента.

"Я розраховую й на дещо іншу вагу окремих напрямків нашої зовнішньої та внутрішньої політики. Перше - треба більше взаємодії між центральною владою та громадами. Особливо зараз, у час підготовки до зимового сезону. Друге – Україна вже досягла значних результатів в оборонному виробництві", - розповів Зеленський.

Третій напрямок - це посилення роботи з НАТО. На думку Зеленського, для цього потрібна особлива взаємодія. Четвертий напрямок - це Євросоюз та реальні переговори щодо членства, підготовка відповідних частин майбутньої угоди щодо членства.

"Це дуже чітка одночасно і юридична, і політична робота. За неї буде персональна відповідальність. І п’яте - треба поєднати все, чого Україна досягла у відносинах із партнерами - довіру до України, силу українського духу, відносини з партнерами - і ті завдання, які є перед нашою державою в протидії російській пропаганді, а також у захисті української культурної спадщини. Нам потрібен новий рівень одночасно інформаційної роботи, культурної та дипломатичної. І новий рівень відносин із глобальною українською спільнотою. Зараз час дати нові сили урядовим інституціям України, і я вдячний усім, хто допомагатиме", - підкреслив президент.

Читайте по темі: В Україну повернулися з російського полону ще 103 захисники

Коментарі:

comments powered by Disqus