Пошук по сайту:

У Міноборони відреагували на побиття жінки представником Одеського ОТЦК

У Міноборони відреагували на побиття жінки представником Одеського ОТЦК
У Міноборони відреагували на побиття жінки представником Одеського ОТЦК

Міністерство оборони України заявило, що надає всебічну підтримку у розслідуванні інциденту, що трапився в Одесі. Там представник військкомату начебто побив жінку.

Як ідеться на сайті Міноборони, унаслідок інциденту 19-річна українка потрапила до лікарні з тілесними ушкодженням голови та грудної клітки.

"За фактом нанесення військовослужбовцем тілесних ушкоджень цивільній особі Одеською спеціалізованою прокуратурою у сфері оборони Південного регіону розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України", - повідомили у міністерстві.

Міністерство оборони запевнило, що тримає на контролі розслідування цієї справи і надає "повну і всебічну підтримку органам досудового слідства для встановлення усіх обставин та притягнення винних до відповідальності".

Допис про побиття з’явився напередодні, 13 травня. "Суспільне" повідомило, що потерпіла оприлюднила в інстаграмі деталі інциденту. За її словами, конфлікт стався після того, як вона і троє її друзів поїхали в поліцію після конфлікту із таксистом. Після кількох годин двох чоловіків відпустили, а третього - ні. Коли його посадили а автобус, жінка побігла за ним, однак на неї начебто напав представник ТЦК. Потерпіла також оприлюднила відео інциденту. Щоправда, акаунт, де з’явився цей допис, був створений лише цього місяця, і на ньому оприлюднили тільки цей пост. Інша приватна сторінка потерпілої закрита.

Читайте по темі: З лакшері-весілля на горище: ЗМІ розповіли, хто допоміг правоохоронцям знайти експрокурора-втікача Ільницького

Поліція Одещини натомість заявила, що конфлікт розгорівся дещо по-іншому. Це таксист поскаржився патрульним, що на нього напали четверо осіб і застосували газовий балончик. Чоловік заявив, що нападники мали при собі алкоголь і були напідпитку.

"У райвідділку дівчина поводилася агресивно, кидалась у бійку до поліцейських, розбила віконне скло на контрольно-пропускному пункті, на вимоги поліцейських припинити протиправні дії не реагувала. Відносно неї були складені декілька протоколів за ст. 173 та 185 КУпАП (дрібне хуліганство та злісну непокору законному розпорядженню або вимозі поліцейського), а також протокол про адмінзатримання", - повідомила поліція Одещини.

На одного з молодиків правоохоронці склали протокол через появу у громадських місцях у п’яному вигляді. Після того, як склали адмінматеріали і взяли пояснення порушників відпустили. 

Також поліція каже - після начебто нападу працівника військкомату потерпіла із заявою у правоохоронні органи не зверталася, на телефонні дзвінки не відповідає і вдома не з’являється.

Правоохоронці додали, що наприкінці 2023 року жінка постала перед судом за обвинуваченням у крадіжці, а в березі цього року суд визнав її винною та призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з випробувальним строком 1 рік.

Читайте по темі:

В ухилянтів можуть арештувати майно через штрафи від ТЦК
Юсов розповів деталі спецоперації «Рибалка»
Поліція відкрила дві кримінальні справи через конфлікт між ТЦК та цивільними на Прикарпатті
У парламент Британії пройшли популісти, лідер яких робив неоднозначні заяви щодо України
На Івано-Франківщині напали на військовослужбовця ТЦК та побили його авто
Вадим Шевеленко який вилаявся на лікаря-ветерана ЗСУ в Одесі, більше не працює радником віцепрем’єрки Стефанішиної
У застосунку Резерв+ вже оновили дані більш як 2 мільйони українців
В одеському ТЦК військовозобов’язаний намагався вчинити самогубство
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Мешканець Львівщини за 4000 доларів обіцяв військовозобов’язаному оновити дані в ТЦК

Коментарі:

comments powered by Disqus