Пошук по сайту:

Безугла після повернення з фронту назвала деяких генералів "злочинцями"

Безугла після повернення з фронту назвала деяких генералів "злочинцями"
Безугла після повернення з фронту назвала деяких генералів "злочинцями"

Народний депутат України Мар’яна Безугла назвала нового керівника фронтом генерала Юрія Содоля "злочинцем", який призначає на командні посади "всіх своїх".

Безугла звинуватила генералів у провалі оборони Харківщини та прориві російських окупантів на Покровськ Донецької області. Про це депутат написала на своїй Facebook-сторінці у неділю, 19 травня.

Безугла заявила, що повернулася з фронту та написала, що жоден генерал не був покараний ні за колишнього Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, ані за нинішнього Олександра Сирського. За її словами, нічого не змінилося в армії попри намагання Сирського.

"Новий керівник фронтом генерал Содоль - злочинець. Сирський дозволив йому поставити "своїх": Галушкіна, Соколова, Луценка. Не за навиками, а за належністю до генеральскої фракції Содоля. Галушкін завалив оборону Харківщини. Добилася його заміни. Тепер тут Драпатий. Після цього Содоль намагався мене блокувати по всьому фронту", - зазначила депутат.

Також Безугла наголосила, що Соколов має кримінальне провадження по Чонгару і зараз відповідальний за ділянку фронту, а Луценко "пропустив прорив Очеретиного на Покровськ і не покараний". Крім того, депутат зазначила, що "жоден генерал не покараний ні при Залужному, ні при Сирському", і вони "спливають" знову і знову.

Читайте по темі: Загарбники вдарили по Бериславському району Херсонщини, загинули двоє людей

На думку нардепа, нічого не помінялося, "генеральські фракції продовжують гробити наше майбутнє, і Сирський - частина процесу. Він не може вийти за рамки. Я бачу спроби, але".

Безугла закликала бригади триматися, тому що вони знають, як воювати. Депутат заявила, не буде мовчати та викладатиме тільки факти.

Фото: facebook/bezuhlamariana eiqeuikziqxxhab

Коментарі:

comments powered by Disqus