Пошук по сайту:

До 100 тисяч гривень на бізнес можуть отримати ветерани

До 100 тисяч гривень на бізнес можуть отримати ветерани
До 100 тисяч гривень на бізнес можуть отримати ветерани

Ветерани та їхні сімʼї можуть долучитися до нової освітньо-грантової програми та отримати 100 тисяч гривень на розвиток бізнесу.

Про це заявляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

В міністерстві пояснили, що в Україні стартує національна освітньо-грантова програма "Траєкторія" для ветеранів та другого з подружжя. Мета програми - надати підприємцям-початківцям базові знання, практичні поради та фінансову підтримку для започаткування та розвитку власної справи.

За результатами навчання та представлених бізнес-проєктів 50 учасників отримають на конкурсній основі по 100 000 гривень фінансової підтримки на власну справу.

Хто може подати заявку на участь

Участь у програмі можуть взяти:

Читайте по темі: Акції Tesla зросли на 30%: компанія подорожчала на 200 мільярдів доларів

  • ветерани (особи, що мають статус УБД);
  • другий з подружжя (офіційний чоловік/дружина ветеранів або військових, в т.ч. загиблих, зниклих безвісти та полонених).

При відборі заявок пріоритет надаватиметься бізнесам, що займаються виробництвом кухонного інвентарю, металу для кухні, текстилю, рушників, одягу, аксесуарів, іграшок, товарів із пластику та швейним підприємствам.

Дедлайн подання заявки - 16 червня 2024 року.

Деталі програми

Навчання проходитиме в онлайн-форматі та міститиме теоретичну та практичну частини.

  • Теоретичний етап передбачає участь у вебінарі з розробки бізнес-плану, лекції від ветеранів-підприємців та заняття з психологом.

  • На практичному етапі майбутні підприємці складатимуть бізнес-план та отримають індивідуальні консультації від експертів.

Дізнатися більше про проєкт та подати заявку на участь можна за посиланням.

Коментарі:

comments powered by Disqus