Пошук по сайту:

Війна в Газі не припиниться, поки не буде знищений ХАМАС - Нетаньягу

Війна в Газі не припиниться, поки не буде знищений ХАМАС - Нетаньягу
Війна в Газі не припиниться, поки не буде знищений ХАМАС - Нетаньягу

Прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу заявив, що він наполягає на знищенні ХАМАСу в рамках ізраїльського плану, представленого президентом США Джо Байденом, щодо завершення війни в Газі.

Про це повідомляє The Guardian.

«Умови Ізраїлю для припинення війни не змінилися: знищення військового і керівного потенціалу ХАМАС, звільнення всіх заручників і забезпечення того, щоб Газа більше не становила загрози для Ізраїлю. Думка про те, що Ізраїль погодиться на постійне припинення вогню до того, як ці умови будуть виконані, є неприйнятною», - йдеться в заяві ізраїльського лідера.

В ній додається, що згідно з пропозицією, Ізраїль продовжуватиме наполягати на виконанні цих умов, перш ніж буде встановлено постійне припинення вогню.

У суботу Байден заявив, що Ізраїль пропонує нову дорожню карту до повного припинення вогню в Газі.

ХАМАС заявив, що «позитивно розглядає» план, викладений Байденом.

Читайте по темі: Сили оборони вночі знищили 24 із 27 дронів-камікадзе "Шахед"

Саудівська Аравія підкреслила свою «підтримку всіх зусиль, спрямованих на негайне припинення вогню» і виведення ізраїльських військ.

Індонезія, своєю чергою, заявила, що готова направити до Гази «значні миротворчі сили», а також медичний персонал, якщо буде досягнуто домовленості про припинення вогню.

Коментарі:

comments powered by Disqus